понеделник, 7 февруари 2011 г.


"Въпрос на воля е да не докоснеш крилата на пеперудата. Веднъж докоснеш ли ги, тя никога няма да може да излети отново..."
Можем ли да преценим дали сме достойни за истинското? Можем ли да го усетим? И ако това е така кога можем да разберем дали преценката ни е адекватна? Когато можем да направим нещо красиво?
А защо винаги търсим красивото?
Напоследък си мисля, че нещата в живота ни ще са още по-красиви, ако излизат изпод нашите ръце. Всичко, което е плод на емоцията е много по-ценно от опакованите, полираните до блясък и напудрени неща. Краските, дори и мрачни, леко грозновати,но все пак взети от нашата палитра са много по-реални.Стойността е важна,не цената. Чудя се дали има хора, които да могат да си признят, че не заслужават нещо, че не е за тях ... И си мисля, че няма. Макар да е много по-лесно да приемеш нещо,което обичаш за красиво, вместо да търсиш нещо красиво, което да можеш да обикнеш. Просто ти трябва куража да вдишаш дълбоко,за да поемеш всички аромати, да докоснеш.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 Замирисва на дъжд, а мен втриса.  Преди време го познавах по болката в дясното коляно. После по вятъра. Имам чувството, че притежавам точен...